uppdáte

Hejsan kära bloggläsare!
Idag har jag och Einar inte gjort något. Vi har mest lekt med Billy-bob (min salamanderödla) Einar har kätt upp honom i mina gamla actionmankläder. Billybob kände sig riktigt snygg tror jag! Einar säger att han ska starta ett eget företag "Ödlekläder inc"  Han tror att det kommer vara succé men enligt mina beräkningar är ganska många rädda för ödlor. Einar påstår att ödlor är den nya chihuahuan men jag tror han bara svamlar.
Ikväll är det melodifestival och jag och Einar hejar inte på nån, vi vill inte vara partiska...För då kommer man inte till himlen!
jag känner ångest redan nu inför klippet av navelsträngen mellan mig och Einar....Det sårar mitt lilla hjärta...
Nu ropar Einar att ödlehatten är färdig. Jag måste kolla!

Hejhej från ödledesignaren Einar och mig!



saker som ni kanske undrar

Följande är ett antal fråågor som jag och Einar har fått. Igår var det mest om Einar men idag fokuserar vi på mig. (ni får gärna ställa frågor när ni vill!)

1. Hur ser ni ut? svar: Einar är en stilig kille , jag beskriver mig själv som aningen söt. Faat med en aning för stora öron tyvärr. 2. Var bor ni? svar: om jag berättar var vi bor så kommer så många försöka hitta oss och kanske kidnappa oss (!!) något som vi verkligen inte vill. Däremot kan jag erkänna att vi bor i Sverige. 3. Hur gamla är ni? svar: vadå GAMLA? vi är i dom unga åren av våra liv. 4. Hur träffade du Einar? svar: Jag och Einar möttes på dagis då Einar satt i sin ensamhet och åt nåt som jag inte trror ni vill veta vad det var. Då gicvk jag frampå mina korta tjocka ben och sa någonting i stil ned att gräs var mycket godare. Då skulle Einar bevisa att detta inte var sant så han tvingade mig att äta av detta onämnbara. Sen dess är vi bästa vänner! 5. Har du haft en tjej nån tjej någon gång? svar: Det är väl självklart att jag haft en tjej men jag kanske inte ska nämna när och hur och var och vi hade mycket trevligt , mer tänker jag inte avslöja! Vad tror du om mig? att jag är en liten nörd som aldrig haft tjejer? Det är fa2ktiskt inte bara Einar som får tjejer jag har också haft en tjej. Faktiskt! 6. Gillar du eller Einar kanske bananglass? svar: Jag är allergisk mot bananer därför är detta en mycket förnedrande fråga. Och dte hjälper inte att Einar är helt banantokig! Det är min stora sorg här i livet. Så nämn iknte bananer igen , det får mig inte på humör att skriva till dig igen...7. Vad gör dig glad/ledsen? svar: Glad blir jag när jag är med Einar. Jag kan inte tänka mig ett liv utan honom. Hans parfym gör mig vild! Ledsen blir jag när jag är ensam utan Einar . eller när man pratar om bananer (yeah! I´m talking to you!^) Därför är det en kamp varje gång jag ska handla.8. det roligaste du och Einar gjort? svar: Det finns ju 1000000 miljarder roliga saker vi gjort. Men bland dom roligaste är när vi spanar på tjejer genom mitt sovrumsfönster med kikare. Einar har köpt en riktigt fin en som man kan se jättelångt med! Vi sitter där hela dagarna med trocadero! 9. Har du något djur? svar: Jag har ju Einar, men om han inte räknas (han är ju trots allt en human being) så har jag ju min salamanderödla Billy-bob Einar säger att han är en förkrympt dinosaurie, men jag tror att han bara svamlar.10. Sportar du någonting isåfall vad? svar: Räknas det som en sport att t.ex spana på kvinnor, dricka snabbast trocadero eller springa snabbast baklänges till ICA. Fast Einar är en riktig bodybuilder han springer baklänges både fram och tillbaka till ICA! Han är en riktig atlet! Jag beundrar Einars muskler, han har sånna där rutor på magen Einar säger att tjejer diggar det, men jag vet inte, jag tror tjejer gillar teddybjörnar. Och inte statyer.

Inatt så sov ju Einar hos mig, vi hade mycket trevligt. Fast , nu är mitt kylskåp tömt. Som sagt han äter mig ur huset! Men jag älskar honom ändå. På måndag ska Einar och jag klippa navelsträngen. Einar ska åka skidor på okänd ort. Jag tror att han bara kommer åka in i skogen och tappa bort sig. Så om ni ser "charmig ung man hittad i skogen" så vet ni vem dom snackar om. Själv ska jag åka till Finland. Så skrivandet kanske intre kommer vara den bästa. Men jag ska göra det bästa som jag kan så att ni kan följa mitt och Einars spännande liv. Jag kommer gårta ihjäl mig efgter honom. kvi har inte varit ifrån varandra på evigheter och 3 dar känns som en livstid! Hur ska jag klara mig utan dig min 2käre kamrat? Tack gode gud för mobiler!
Nu ska jag spendera lite kvalitetstid med Einar. Han ska snart iväg... detta gör mig ledsen.

Hejhej från skidåkarEinar och finska mej!

godnatt kära friends

Einar och jag är nu hemkomna från mcdonald´s vi har haft det mycket mycket trevligt (trots utan tjejer). Einar har insett varför dom slängde ut oss. Det var för att vi är så snygga så att dom blev skrämda. Einar säger att det händer hela tiden. Känns iallafall bra att han har något att skylla på. Jag är inte så snygg men Einar är mycket snygg påstår alla tjejer. Jag gör mitt bästa med lite gele vid speciella tillfällen.
Einar har tittat på min dator hela kvällen och har laddat hem musik som jag inte förstår mig på. Sån här "dunkadunka"  min musiksmak är lite mer ....lugn...Men sen är ju Einar en riktig badboy och jag är ju lite mer blyg.

Det blir alltså inget lan ikväll. Einar har istället bestämt sig för att vi ska handla kex (rån tydligen) för han vill testa en ny teori som han har om hur man sätter dit rutorna. Vi kom just på att ICA är stängt så nu vill Einar att vi ska baka. Han påstår att han har otrolig förmåga att göra underbara bakverk, och ärligt talat är han faktiskt bäst , min Einar.
Vi ska ner nu och baka...eller jag får nog bara kolla på. Jag vill ju inte förstöra Einars verk!
Vi ses imorgon mina små älskade bloggläsare!

Hejhej från bakmästaren Einar och mej!

Einars förstörelse

Nu är jag och Einar på ett internet Café ...Ensamma (på mcdonald´s) vi blev utslängda efter ett par spydiga (och lite sexuella) kommentarer från Einar. Han påstår att tjejer gillar det, men tydligen inte. Jag är faktiskt lite sur på honom nu, men det går snart över....nu har det gått över.
Så ikväll blir det bara jag och Einar, vi har tänkt LANA lite ... eller inte , Einar är tydligen inte på humör säger han nu. Inte jag heller...längre... Vissa tycker att jag gör ALLT som Einar vill att jag ska göra. Detta är inte sant, jag vill ofta en sak , och om då Einar vill en annan så tycker jag kanske att dne idén är så bra så jag också vill göra det. HAR NI TÄNKT PÅ DET?
och här kommer ett svar till "i know u": I don´t know you.

Hejhej från Einar och självständiga mej!

Bloggar från ett annat hem!

Först och främst så måste jag be om ursäkt till min bäste kamrat Einar. För att jag har trackaserat Einar.Jag är hemskt ledsen, men tyvärr så är du mitt liv! Och ibland är livet hårt.
Nu till ett annat ämne. Jag och Einar är nu hos flickorna (nu identifierade som Anna och Petra) (mycket söta!!!) Så nu sitter jag på Annas laptop, vilket är mycket nytt för mig(mycket trevligt också!)nu när jag är känd bloggare är det viktigt för mig att ha tillgång till er underbara läsare! Funderar på att köpa mig en egen laptop, men jag tror inte min ekonomi kommer att hålla då(Einar äter mig ur huset!!)
Ett mycket stort problem är att Einar tycker om att göra "skojjsaker" som han själv säger. Visst , dessa saker är mycket trevliga. Men också mycket expensive! Min ekonomi klarar inte med bio och bungy. Så jag och Einar föröker nu att finna andra (och mer billiga) "skojsaker!" detta kan vara kanske en promenad eller lan-kväll med drycken "Trocadero" (Einars favvodryck) som vi dricker mycket ofta.
Einars förslag på billigare "skojsaker" var bl.a bungy med hemmagjort rep. Han vill att jag skulle testa det, men jag vet inte om jag tycker det är en sån bra idé...Einar påstår att hans andra kompisar gör det hela tiden, men jag tror han bara svamlar!
Nu kära läsare väntar himlen med 2 vackra flickor...Och en charmig Einar.

Hejhej från dyrdriftiga Einar och mig!

en snabb en

Godkväll allihopa!
Einar och jag fick ingen ytterligare kontakt med flickorna. Fast , vi vet ju vars dom bor (eftersom dom kom ut från en dörr på gatan) så vi kanske ska gå dit senare ikväll. Einar ska övernatta hos mig ikväll. Detta tycker är mycketmycket trevligt!
Vi har inyte planerat in någonting än. Vår vän Henning kanske skulle komma hit med sin flickvän Karoline.
Hon är söt. Einar är kär i henne, han påstår att detta inte är sant. Men jag VET att han bara svamlar!
I Henning fall är ordspråket "kärleken är blind" sann . Henning har ett synfel som gör att han knapp ser nångonting på sitt vänstra öga. Detta ger mig och Einar ett bra tillfälle för små busigheter som att t.ex skrämma honom.
Men nu har han en bodygard (Karoline). Nu ska jag och Einar gå till de söta flickorna och se om dom är hemma. Annars går vi tioll ICA och handlar naturgodis. (återkommer om val av godis senare ikväll!) 

Hejhej från kärleksEinar och mej!


frågor om min BFF einar

Det har förekommit några frågor om min kamrat Einar. Dessa kommer jag att göra mitt bästa att svara på. 
 1. Är Einar ditt husdjur? svar: Jag får den här frågan väldigt ofta, men nu kan jag svara så att ni retards förstår ordenligt! NEJ , Einar är inget husdjur han är en human being (som Einar brukar säga). Men ibland kan jag jämföra honom med ett husdjur eftersom han förljer mig jämt och ständigt (vilket jag är nöjd med!) och han kräver mycket tillskötsel och föda. Men jag börjar ärligt fundera på om hans far inte är en apa. ( Gubben är ganska hårig på ryggen!)
 2. Hur ser Einar ut? svar:Einar är en good looking guy! alla bruttor gillar Einars coola style.
3. Ljuger inte Einar rätt mycket? svar: Detta är en ytterst förnedrande fråga! Einar är en liten ängel. Han ljuger aldrig ibland är det bara lite svammel och lite mindre sant. Einar säger att det är en sjukdom men jag tror han bara svamlar.

Det var frågorna om Einar, nu till min och Einars dag!
Jag vaknade av den underbara doften av Einars parfym.. Sen har vi varit ute och tittat på tjejer. Vi hittade 2 stycken på en liten gata som vi började (eller Einar började) prata med (för jag är ju en aning blyg).
Einar var ytterst charmig och fixade flickornas nummer. Men senare idag då vi skulle ringa upp dom var det nummret till en pizzeria. Einar sa att det är bara snygga tjejer  som bor i pizzerior. Men jag vet inte, jag tror han bara svamlar...

Nu ska vi försöka ringa igen...
Hejhej från charmige Einar och mej

Einar i miss you!!

Hej. Jag sitter här i min ensamhet och gör ingenting. Jag har nyss ätit upp min middag som jag gjort alldels själv.  Det jag tillagade var kyckling wook, och det är gammalt recept från Einars gammelmormor (EINAR I MISS YOU!) och Einar sa tidigare att hon har hittat på wooken, men jag tror han bara svamlar... Först trodde jag att jag hade bränt kycklingen men sen insåg jag att kyckling inte ska vara rosa. Medans jag åt den utsökta måltiden såkom jag att  tänka på min bästa kamrat Einar.
 Här kommer en kärleksförklaring till Einar: Jag och Einar har varit bästa kamrater sen barnsben. Jag gillar din intelligens, din charm, och sättet du kollar och fixar brudar åt mig! och ditt fantastiska, otroliga självförtroende. Jag avundas dig ideligen. Men måste bara framföra att jag inte har några andra kännslor för dig mer en på ett vänskapligt vis. Men OM du varit tjej hade vi redan gift oss! Så om du ser det här Einar så ring mig -fort- i miss u! BFF!

Hejhej från ensamma mej :(

update från mr E

NU har Einar meddelat mig att han har kommit hem. Han hade tydligen mycket att fundera på sa han. Kanske var det boken? Jag vet inte... Einar hade funderat på en sak när han satt på bussen, varför pratar inte folk på bussen? Einar är en mycket social preson så han pratar med alla. Själv är jag en aning blyg.... Det är kanske därför jag och Einar passar så bra ihop? Einar säger att han vann VM i socialitet men jag tror att han bara svamlar...

Hejhej från Einar och mej

Ett URSCH för sena bussar!

Hej nu har jag just följt med Einar till busshållplatsen, för Einar skulle åka hem och äta.

När jag och Einar var på busshållplatsen så hittade vi en bok som måste ha varit över 1000 år gammal. När jag och Einar skulle titta i den så såg vi att boken var på tyska och att det var massor med halvnakna kvinnor i boken! Men som tur är Einar specialist på tyska, så Einar läste en sida för mig, men det som stod där tänker jag inte tala om. Det var ganska sexuellt. Sen sa Einar att en av bilderna var Britney Spears, men jag tror att han bara svammlar...

Hejhej från Einar och mej


jag bloggar

VÄNTAN ÄR ÖVER! NU BLOGGAR JAG ÄNTLIGEN!
Jag vet att det är många som har väntat på mig och gärna velat se mitt vackra ansikte på blogg.se och nu är era drömmar uppfyllda! Här kommer jag skriva om min innersta tankar och om min BÄSTA kamrat Einar. och vårat spännande liv.
Hoppas att ni har det trevligt där framför era små dataskärmar.
Och ni är mycketmycketmycket välkomna att återbesöka mina tankar!

Hejhej från Einar och mej

RSS 2.0