byebye!

jag och einar är mycket besvikna på den svenska vårvädret. Vi funderar på att dra oss söderut miot varmare klimat Där brudarna är solbrända året om och ingen dömer en om man dricker cola på en vardag!
Vi känne oss mycket exalterade inför detta! Jag har ju tidigare nämt min egen ekonomikris men Einar säger att utlandet är mycket värdare än mat! Svälta kan  man göra och överleva!  det kan alla göra men det är inte många som får åka til Hawaii!!
Einar är expert på nästan alla språk i världen. Som ni kanske märkt. Einars förslag på resem¨l är följande:
  • Hawaii
  • Miami
  • Ryssland
  • Antarktis
  • Afrika (fast jag är lite rädd för lejon så ndet blir det nog inget av.)
  • Skåne
  • Frankrike!
Mina förslag är :
  • Frankrike.
Ja , det ändå som verkar vara aktuellt är Frankrike. jag återkommer om val av resa snart!
hejhej från språkkunnige Einar och mej!

Snygga tjejer i melodifestivalen!

Hej igen! Jag har inte varit så bra på att skriva här på sistone. Hoppas ni ursäktar mig.Under tiden som gått så  har jag själcklart varit med min bästakamrat Einar! (en myket glad smilis!) Och igår så såg vi på melodifestivalen, jag tycker att rätt låt vann. Jag tycker hon var mycket duktig på att sjunga,rena rama proffset faktiskt! Men Einar tyckte att hon som sjöng: ALLA var bäst. Einar tyckte hon var supersnygg och att hon dansade mycket snyggt. Och så påstod Einar att han har bott i Grekland och att han hade bott granne med henne, men jag vet inte...Jag tror att han bara svamlar.
Billy-bob mår också alldeles utmärkt. förutom att han bet Einar i näsan här om dagen så Einar fick fara till herr doktorn.Men det var inget allvarligt så Einar fick bara ett lite blåster på näsan och en ring av herr doktorn för att han varit så duktig. (jag måste erkänna att jag vart lite avundsjuk på den där ringen...) Nej nu måste jag gå för jag måste gå och köpa mer mat åt Billy-bob så att han inte äter upp min kära Einar.

Hejhej från plåsterpånäsanEinar och avundsjuka mej!

halleljujah!

Idag har jag och min bästa kamrat Einar återförenats!!!!! Jag har aldrig varit såhär glad i hela mitt liv!
Jag hade köpt ett paket finska pinnar och en jättefin tjocktröja! till einar och jag fick en mycket fin älgskylt som einar sa att han plockat ner från vägkanten. Är detta olagligt frågar jag er? Einar säger att det inte är det nämligen...men jag vet inte.
Vi har umgåtts hela kvällen och nu är jag så trött av alla skojigheter att jag ska sova.

Godnatt från Einar och en lycklig mig!

ett hemskhemskhemsk otroligt inlägg.

jag har just fått höra den hemskaste saken i världen.
Eionar kommer inte hem förräns på Söndag och min vistelse här i Finland kommer förlängas. Jag har gråtit så mycket att jag inte har någon vätska i kroppen längre.
Einar säger att alla människor behöver vara ifrån varandra ibland. Han svamlar otroligt mycket!
Det är tur att det finns mobiltelefoner s¨å att jag  och min bästa kamrat ändå kan hålla kontakten. (EINAR I MISS YOU!)

Jag gillar inte Finland och fattar inte varför jag skulle hit överhuvudtaget...Jag hittar ingenstans och jag är ganska säker på att en kille kallade mig penis och spottade mig i bakhuvudet.
Men min vistelse måste som sagt förlångas på grund av missförstånd med biljetterna. Billy-bob har det ganska trevligt här. Men inte jag. Jag lider. Jag längtar efter att få träffa min käraste Einar igen.
det kan bli lite tomt med inlägg några dagar eftersom jag har det svprt att hitta datorer och att jag är för deprimerad för att skriva.

Hejhej från ingen Einar och vädligt deprimerade mig....

Klipp klipp...

Imorse så klippte jag och min bäste kamrat Einar av navelsträngen! Jag orkar knappt skriva om det eftersom det är en väldigt jobbig dag för mig. 3 HELA DAGAR UTAN MIN EINAR!!! som sagt så älskar jag mannen starkt,som kom på mobiltelefonen!(eller var det en hon? jag vet inte...) Jag tror aldrig jag har gråtit så mycket i hela mitt skojsiga liv. Det var fruktansvärt.. När jag stod där på Einars uppfart och så Einars bil fara så sprang jag efter( fast jag sprang inte många meter eftersom jag märkte att min kondition inte var den bästa.) Nej nu klarar jag inte av att skriva mer. Mina tårar svämmar som en sunami så jag måste avsluta dett sorgsna inlägg... Och ikväll åker jag till Finland så jag ska göra mitt bästa att försöka skriva lite här.

Hejhej från dumparEinar och ensamma mej! :(


RSS 2.0