jag har funnit en vän i mörket.

Gokväll..! vädret är inte så bra här så mitt blogghumör är inte på toppen av sin glans. Jag och Einar har idag spenderat våran tid genom att jobba på ica lagret. Vi fick detta jobb genom vår vän Henning (ni vet han med ögat). Som ni kanske vet är jag allergisk mot bananer därför var dagen en stor kamp för mig. Einar frossade i bananerna medan jag stilla fick gå bort till kiwisarna. Kiwisar är bruna och bananer gula , det säger mycket.
Jag förbannar bananallergi....
Einar upptäckte en hottie vid köttdisken. Hon hette Sofia och var en mycket trevlig tjej som tydligen också lider av bananallergi (ANOTHER ONE!) . Einar försökte lägga in en stöt på henne men det gick inte så bra...Sofia har tydligen intresse för någon annan.
Imorgon blir det jobb igen, det är skönt att tjäna lite eget så billy-bob slipper leva på einars smulor.

Nu blir det singstar!

hejhej från jobbeinar och mej!

idoler

Jag känner mig aningen busig idag måste jag medje! För ser ni hur mycket klockan är kära läsare! 00.31 i skrivande stund , helt sjukt! Och dessutom har jag märkt att ni besöker  mig oftare vilker både jag och einar uppskattar! Ni får hemskt gärna säga vad ni tycker att vi ska skriva i bloggen kära vänner!
Idag blev läget kritiskt hemma hos mig, Billy-Bob var försvunnen! Men som tur var så fann jag honom i ett hörn. Einar sa att han visste var han va hela tiden, men jag tror att han bara svamlar...

Min kväll har bestått av att lyssna på Einar när han spelade singstar. Han ville inte att jag skulle spela med honom...(tydligen är mina "sångskills" inte lika bra som Einars, detta sårar mig.)
 Efter Michael Jacksons död (
rest in peace bro!) har Einar fått idén att bli den nye popkungen. För att vara helt ärlig är Einar inte i klass med michael (trots att han är mycket bra!) Michael Jackson var en av mina stora idoler och i min ensamhet brukar jag ibland dra en schottis och skaka på fläsket åt hans låtar. Något som får mig må riktigt bra!

Jag har några idoler...dom är:
  1. EINAR!  insperar mig i varje steg jag tar och varje andetag jag andas.
  2. Michael Jackson Hur skulle jag bli av med baby fettet om det inte var för michael?
  3. Kissie och Amir Jag tycker dom är coola, roliga och tuffa! Billy-bob gillar dom också! Men inte Einar, han tycker inte om att Kissie tydligen "tar allt som einar gör"...
  4. Min mamma Inga-Britt
  5. Min pappa Stig-Stefan (Stiffe)
  6. Och Britney Spears!
Ja, det var mina idoler! keep titta på min lilla blogg!

hejhej från sjungande Einar och mej


read this inlägg you will.

Hejsan hoppsan alla fans!
Efter en lång månad i hawaii så är vi som sagt hemma. Men ingen känner igen Einar p.g.a hans nya fräsha solbränna! Han har blivit en riktig läckerbit!
Dagens planer är att sortera alla våra tv-spel i olika ordningar. Dom närmar sig 200 nu så kaoset har urartat sig.
Detta påminner mig om när jag och Einar var i Örnsköldsvik och tittade på "Star wars"utställningen. Något av de bästa jag gjort hittills i mitt liv! Einar säger att han medverkade i star wars som stuntman men jag tror att han bara svamlar... 
Jag tror tv-spel sorterandet får vänta för nu blev Einár så fruuuuuuktansvärt sugen på att titta på star wars 3 så jag antar att det blir star wars maraton idag. 
may the force be with you.
  
hejhej från brune Einar och mej. 
 


RSS 2.0